top of page

Nyheder

VTR-Nat afslutningsløb

Tirsdag den 15. marts er der sidste løb i rækken. Det foregår fra "stranden" ved Tystrup Sø ved Kongskilde. John laver baner og Hans-Ole tager tid. Vælg mellem følgende baner:

• 3,0 km let

• 3,8 km mellemsvær kort

• 5,2 km mellemsvær lang

Finaleløbet har indskrivning fra kl. 18.45, samlet fællesstart kl. 19.15 for alle tre baner. De sorte baner er gaflede.

Startgebyr 25 kr. - dog kun 10 kr. til og med H/D -16, inklusive hele det kalenderår, hvor man fylder 16 år. Præmier finansieres af startgebyret ved finaleløbet, der arrangeres af de tre klubber på skift. Præmier til vindere overrækkes kl. 20.45.

Pointsystem, resultater og tidtagning I alle løb får vinderen af en bane 100 point. De efterfølgende løbere får fratrukket 1 point pr. minuttal, de er langsommere. Banelægger får tildelt 100 point. Endelig placering udregnes som pointgennemsnit af 2 bedste løb nedrundet til heltal – dog får alle deltagere i finaleløbet 10 bonuspoint. Se resultater her