top of page

Nyheder

Mange nye løbere

Fredag eftermiddag er der ekstra træning kl 16.45. Næste gang er Grundlovsdag den 5. juni fra KRONGÅRDENS Børnehave.Bemærk nyt startsted. Det hedder "Friske Familie Fredage" fordi alle fra 7 til 99 år kan være med. <> Deltagerne er den efterhånden meget erfarne gruppe af ungdomsløbere fra 10 til 16 år. Men to nye grupper har gjort dagen til noget særligt. Det er en stor gruppe børn på 7 til 10 år der har fået smag for orienterings-løb. Der bliver gået til den både i skoven og i byen. Efter tre baner orienteringsløb, slutter vi gerne af med en fangeleg, eller dåseskjul.<> En anden stor gruppe er børnenes forældre og nye løbere der tager 3 til 6 km let eller mellemsvær bane. Flere har meldt sig ind i klubben og dem ser vi nok snart til tirsdagstræningen, når Frederiksberg og Feldskoven er blevet for bekendt.<> Mød op og hils på de mange nye ansigter om fredagen og få en god løbetur. Der er kort til alle.

bottom of page