top of page

Nyheder

O-løbssæsonen startet op i bidende kulde


I går var der den traditionsrige nytårsstafet som Holbæk Orienteringsklub er vært for. OK Sorø stillede med 7 hold og på forhånd var der forhåbninger til Mixklassen - med hele 25 hold til start og som består af mindst en dameløber.

OK Sorø fik også fine placeringer idet at blev til sejr og tredjeplads i mixklassen.

Peter, Gustav og Hanne vandt i overbevisende stil, med en margin på 11 min til holdet fra Herlufsholm. Men en fin tredjeplads bare 2 min herefter kom OK Sorø ind med Kasper, Martin og Søs på holdet. Alle Resultater kan ses her: stafet

Herudover blev det til 8., 11., 14. og 16. plads og alle kom fint hjem i den barske kulde.

Familien Frandsen i familieklassen kæmpede det bedste man kunne i strid ÷4°C modvind men de unge knægte fra Hillerød var stærke.

bottom of page