top of page

Nyheder

Kåre Sørensen er Årets leder i 2017

I går onsdag den 7. juni 2017 fik vores formand Kristian med snuhed lokket Kåre til Sorø Hallen. Kåre var så vidt vides helt uvidende om den forekommende hyldest som årets leder i 2017 i Sorø kommune.

Vi er alle meget stolte over, at kommunen bemærker og anerkender det store arbejde som Kåre bidrager med i klubben.

Kåre har i seks år stået for ungdomstræningen i OK Sorø. Han står for den tekniske træning, udsætter poster og sparrer med kaninerne og ungdommen. Det er sådan, at Kåre bruger flere timer på træningen af de unge hver uge, hvilket jo er helt særligt. Kåre står også for weekendture og koordinerer med de andre klubber i kredsen. Vi er mange, heriblandt forældre, der ser de unge til træning i et altid godt humør, hvilket nok også skyldes Kåres smittende humør. Flere af de unge klarer sig endda også godt i skoven og har mod på mere. Ungdomstræningen har også bidraget til flere DM medaljer til de unge de sidste år. Det er tydeligt, at Kåre brænder for sin trænergerning og derved gør ungdomstræningen til noget helt særligt.

Kåre er selv en habil orienteringsløber og løber. Han har som bekendt adskillige danske mesterskaber bag sig i 3000 meter forhindringsløb og har såmænd også vundet Sorø Sø rundt tilbage i 2005.

Vi ønsker derfor Kåre et stort til lykke med den velfortjente udnævnelse som Årets leder i Sorø Kommune i 2017.

bottom of page