top of page

Nyheder

Tirsdagstræning - Sjov i Broby Vesterskov


TRÆNINGSLØB 22. AUGUST 2017 kl. 17.45 - 19.30 INSTRUKTION Startsted : Broby Vesterskov, Suserupvej, afmærkning mellem Løvegårdsvej og Lyngevej.

Der vil være baner af flg. sværhedsgrad : Begynder - Let - Mellemsvær - Svær. Begynder: Almindelig o-bane - 2,4 km - 9 poster De øvrige baner er almindelige o-baner, der er sammensat af flere korte sløjfer med en del poster, så løberne kan få en fornemmelse af fart, mange mennesker omkring posterne og poster, der står tæt - her trænes koncentration og fokus på at løbe sit eget løb,- kan bl.a. bruges som træning til det kommende DM stafet d. 9. september. Let : Bane A - 1,3 km - 6 poster Bane B - 1,7 km - 7 poster Mellemsvær : Bane A - 2,3 km - 6 poster Bane B - 2,0 km - 6 poster Svær : Bane A - 3,0 km - 6 poster Bane B - 2,1 km - 7 poster Bane C - 1,5 km - 5 poster Banerne kan løbes i vilkårlig rækkefølge, der skiftes kort mellem hver sløjfe. Svær bane har særskilt kortbytte ca 200 meter fra de øvrige baner. Alle baner kan få stræktider ved mål mellem hver sløjfe, ligesom det også er muligt at løbe det antal baner som den enkelte løber vælger, som én samlet bane. Jan og Mette.

bottom of page