top of page

Nyheder

Gert Bode er død


Der er nok ikke mange i klubben der kendte Gert Bode, dem af os der har har været i klubben i en snes år, har hørt andre tale om ham og hvad han kunne. Gert blev født i 1959 - og døde her i maj 2020 efter kort tids kræftsygdom.

Han arbejdede sig fra lastbilchauffør til Brigadegeneral i den danske hær og var aktiv i OK Sorø fra 1975 til ca. 1990. Han deltog meget aktivt i klubbens arbejde i såvel ungdomstræning, korttegning og arrangementer.

Gert Bode var udtaget til både det civile og militære landshold. Gert har vundet flere danske mesterskaber i bla. DM-Lang 1979 i Rø Plantage ( H17 - 20 ) og DM-Nat 1978 i Gråsten ( H19 -20 ).

Jeg syntes dog selv at en særlig præstation var at han løb OK Sorø til en føring på anden tur i H21 ved DM i 1978 selvom han kun var 19 år løb Gert tredje hurtigst af alle. Vi blev dog 5'er som vist er bedste placering til dato.

Gert får en militær begravelse fra Køge Kirke i næste uge.

bottom of page