top of page

Nyheder

Forårssæsonen 2023 står for døren


Kære alle


Foråret står på spring, og vi er ved at være klar med en række tirsdagstræninger – og meget andet godt.


Træning:

Fredags-ungdomstræningen begynder fredag den 31. marts, så i uge 13 er der ungdomstræning både tirsdag og fredag.


Tirsdag efter påske har vi valgt at springe over, fordi vi satser på, at rigtig mange har været med til Påskeløbet og har trætte ben. Men har man mere krudt at brænde af, er man velkommen til at køre ned til Stenskoven ved Næstved og deltage i HG’s første tirsdagstræning.


Vi tager hul på vores egen sæson den 18. april med et løb i Sønderskoven nord for Næstvedvej, hvor Morten Hass og Lars Sharpe har lovet at lave nogle udfordrende baner.

Herefter fortsætter vi med Stenskoven, Grydebjerg og Bromme, inden vi lægger om til sprinttræning midt i maj. Der vil blive informeret om banelæggere, startsteder m.m. på klubbens hjemmeside og på Facebook.


I juni måned har vi planlagt at besøge HG i Kristiansholm Plantage med mulighed for strandbad bagefter, og vi laver selv et træningsløb i Korsør Lystskov, også med indlagt bademulighed.


Andre aktiviteter:

Årets første divisionsmatch i 1.-2. division løber af stabelen søndag den 7. maj i Grønholt.


Og så vil vi gerne gøre lidt reklame for Pinseløbet i Vesterlyng (29. maj), hvor Kristian Kærsgård lægger nogle finurlige baner. Og selvfølgelig også for den begivenhed, der kroner hele forårsæsonen, nemlig Sankthansløbet den 20. juni med tilhørende mad og drikke hos Else og John på Sognefogedvej.


Trænger man til teknisk udfordring, kan man tage med til Olofström 16-18. juni, hvor man kan prøve kræfter med de svære svenske terræner. Indbydelsen findes på vores hjemmeside og er også sendt som mail til jer.

Husk også, at klubben afholder divisionsmatch den 30. april for 3.-6. division. Der skal bruges masser af hjælpere, alle bidrag værdsættes – og vi har det sjovt og hyggeligt imens.


Vi glæder os til at se jer i skoven.

Med venlig hilsen

Stig og Tine Bestyrelsen

Comentários


bottom of page