top of page

Nyheder

Nytårsraketten: Novid-21

Corona eller ej – Nytårsraketten bliver afholdt.

Det bliver under nogle lidt andre forhold end traditionen ellers foreskriver. Jovist – der er stadig tale om helt urimelig banelægning, men den (måske) gode nyhed er at der ikke er mulighed for fejlklip – Der er ingen poster i skoven, lige som der heller ikke er start- og målpost. For at deltage skal du løbe med løbeur, og efter løbet skal dit løbsspor uploades til O-track. Vinderen findes ud fra et sindrigt pointsystem, der først afsløres på løbsdagen – med det kan afsløres at der er tale om både bonus og straf-point.

Vinderen hædres til klubbens St. Hans fest.

Fordi der ikke er poster i byen, har jeg vurderet at det ikke er forsvarligt at have en børne/ungdoms-bane. Til gengæld kan man løbe i mindre hold – dvs. 2 eller 3 sammen – og selvfølgelig kun personer du til daglig plejer omgang med. Sandsynligvis en fordel, idét ideer til hvordan løbet skal angribes bedst udvikles i snak med andre.

Der bliver start fra Svendsvej 8. For at vi ikke mødes flere en 10 bliver er starten spredt ud fra 12.00 til 14.00 – du dukker bare på nå du er klar til at løbe. Når du/I er færdige med løbet, tager du/I om muligt direkte hjem, hvor i uploader løbssporet til O-track.

Commentaires


bottom of page