top of page

Nyheder

Prøv orienteringsløb til Frisk Fredag d. 16. april

Fredag den 16. april åbner Orienteringsklubben Sorø for, at interesserede kan komme og prøve sporten under trygge rammer. Har du lyst til at prøve orienteringsløb? Så vær med til Frisk Fredag d. 16. april med start kl. 17 fra Skolevej 1, 4180 Sorø (Frederiksberg). Vi slutter ca. 18.30.

Børn kan deltage i vores ungdomstræning, som i dagens anledning er suppleret med begyndertræning. Voksne vil alt efter deres udgangspunkt få mulighed for at prøve baner med en passende sværhedsgrad fra korte begynderbaner til lange svære baner. Der vil være grundig instruktion til banerne, inden løberne sendes i skoven.

Frisk Fredag er for alle 8 årige og ældre Børnene i alderen 8-12 år tilbydes træning i orienteringsløb som suppleres med boldspil og andre lege. De ældre løbere fra 13 - 18 år tilbydes tekniktræning og et godt socialt fællesskab.

Voksne kan komme og løbe en bane og efterfølgende få en snak om deres oplevelser i skoven. De kan også vælge at deltage i den mere målrettet tekniktræning. Familier, der gerne vil en tur i skoven sammen fredag eftermiddag, kan vælge at løbe sammen og finde posterne i deres eget tempo. Læs mere: Ny i klubben

Vi kalder vores træning for "Frisk Fredag", fordi den er for alle, der vil træne, lege og hygge sig i skoven fredag eftermiddag. Som en start er udstyret ikke vigtigt, så længe fodtøjet kan tåle lidt mudder og skovbund. Mange vælger at gå rundt de første gange.

Tilmelding Man skal tilmelde sig på mail: baldersvejkks@gmail.com.

Mere info hos Kåre Sørensen på ovenstående mailadresse eller på telefon 3013 3327.

Comentarios


bottom of page