top of page

Nyheder

Sofie fra OK Sorø udtaget til landsholdet i MTB orientering

At blive udtaget til et landshold er aldrig nemt og kræver meget træning. Dog er netop det lykkedes for OK Sorø løberen Sofie Okkels, som efter landsholdssamlingen i Februar, er blevet udtaget som junior deltager ved EM i MTBO 2023.


Mountainbike-orientering (MTBO) er en gren af orienteringssporten, hvor kortlæsning og udfordringer ved vejvalg kombineres med fart og teknik på en mountainbike. Læs mere om MTBO her.


"Sofie, som er førsteårs junior, er med for første gang til et mesterskab. Sofie udviser stor motivation og har et godt potentiale for at kunne udvikle sig som MTBO rytter", udtaler landstræneren.


Landsholdet i mountainbikeorientering skal allerede i ilden til årets første internationale mesterskab allerede om nogle uger, hvor EM i MTBO løber af stablen i Portugal.


Stig, formand for OK Sorø, udtaler: "Det er rigtigt spændende at følge Sofie for tiden. Hun har allerede i mange år været en meget aktiv og vigtig del af ungdomstræningen som udøver, hjælpetræner og en virkelig god kammerat. Hendes indtræden i MTBO bygger ovenpå flotte orienteringsløbs resultater, som for eksempel bronze i DM Ultralang og sølv i DM Stafet. Når man følger hende på Strava (red. socialt medie for bl.a. løb og cykling) er det tydeligt, at al den tid hun ikke bruger på skole og fritidsjob bliver brugt på styrketræning, løbeture og en masse kilometer cykling. Vi glæder os til at se hvordan det går til EM i Portugal og vil fortsætte med at støtte Sofie – og rigtigt gerne flere af vores talentfulde ungdoms-løbere/ryttere med den slags ambitioner."


Vi ønsker Sofie alt held og lykke til EM i MTBO 2023.


Læs mere på Dansk Orienteringsforbund - klik her.


Foto: Katja Brundstedt

Comments


bottom of page