top of page

Nyheder

Invitation: Ungdomstur til Sjællandsmesterskaberne

Alle ungdomsløbere med familie inviteres til en weekendtur til Sjællandsmesterskaberne d. 14.-15. august 2021. Turen går til Tisvilde Hegn i Nordsjælland, hvor der skal løbes SM Stafet og SM Lang.


OK Sorø arrangerer en weekendtur for ungdomsløbere og familier til Sjællandsmesterskaberne d. 14.-15. august.

Planen er, at vi tager afsted lørdag morgen fra klubhuset og komme hjem igen søndag eftermiddag.

Overnatning: Vi overnatter i campinghytter på Tisvilde Camping og laver fælles aftensmad lørdag aften og morgenmad søndag morgen.

Transport: På baggrund af tilmeldingerne laver vi en transportplan ud og hjem. Tilmelding: Skriv gerne allerede nu, om du/I vil deltage i weekenden til Kåre Sørensen: baldersvejkks@gmail.com Om løbene: Lørdag er der SM stafet, og vi sørger så vidt muligt for, at alle er med på et stafethold. Om søndagen løber vi SM Lang, som er et individuelt orienteringsløb. Forældre er også velkomne til at deltage og fx. prøve med en åben bane (uden for konkurrence og selvvalgt sværhedsgrad). Læs evt. mere på arrangørens hjemmeside.


Der vil være fælles instruktion og hjælp både lørdag og søndag af klubtrænere, så ingen er i tvivl om, hvor og hvornår de skal løbe.

Mange o-løbs hilsner fra ungdomstrænerne

Kåre, Morten, Stig og Mikael PS: Sæt også allerede kryds i kalenderen d. 2.-3. oktober, da vi satser på at lave en ungdomstur til Sverige den weekend. Mere om det senere:-) Læs hele indbydelsen (pdf) med kortudsnit over Tisvilde Hegn:

SM weekend
.pdf
Download PDF • 880KB


Comentários


bottom of page