top of page

Billeder

Please reload

OK Sorøs facebookside er vores uformelle kommunikationsforum. På siden kan der skrives korte nyheder, opdateringer fra løb, konkurrencer, sociale begivenheder m.m. og der kan oploades billeder. Alle er velkommen til selv at lave opslag og kommentere på eksisterende opslag. Jo flere opslag og kommentarer, desto mere live får siden.

Billederne viser orienteringslivet på en sjov og lidt skæv måde, så tag gerne billeder og husk #oksorø.

Se instagram billederne på forsiden.

For at billederne skal blive vist på hjemmesiden skal din profil på Instagram være offentlig. Billeder fra private profiler vises ikke.

Albums

Ved større klubture, arrangementer, stævner m.m. tages der ofte billeder. Billederne bliver lagt i albums her på siden.

Det er medieudvalget som administrerer klubbens albums. Hvis du har taget billeder, som du mener skal i et album eller billeder som kan supplere et eksisterende album, så send dem til en fra medieudvalget og de vil sørge for at billederne bliver oploadet.

2016

August 2017

DM mellem og Midgårdsormen

August 2017

DM mellem og Midgårdsormen -bag kulissen

OK Sorø arrangerer DM mellem og Midgårdsormen. Tak til de mange frivillige.

Marts 2017

Danish Spring 2017

Ungdomsafdelingen var godt repræsenteret ved Danish Spring 2017. Det blev til flere medaljer i ungdomsklasserne både på mellem og langdistancen.

Januar 2017

Tekniktræning 2017

40 løbere fra Sorø, HG, Holbæk og Ballerup brugte en lørdag i januar på at nørde o-teknik, både som tørtræning og i skoven.

August 2016

Klubmesterskab 2016

Klubmesterskabet blev afholdt i Grydebjerg og i bedste OL-stil blev der uddelt både guld, sølv og bronze medaljer til vinderne af let, mellemsvær, sort kort og sort lang.

April 2016

Find vej... 2016

Marts 2016

Påskeløb

Påskeløbet blev afholdt i skovene omkring Kolding. Den første dag blev der løbet i Fovslet og dag to og tre foregik i Stenderup, hvor stævnepladsen havde et flot kik ud over Lillebælt.

Januar 2016

Nytårsraketten

Årets første løb, der som altid afvikles d. 1. januar.

Ældre

Oktober 2014

Divisionsmatch

Op-/nedrykningsmatch. Vi blev i 3. division.

August 2014

Divisionsmatch 1. og 2. division i Broby Vesterskov

OK Sorø arrangerede divisionsmatch for 1. og 2. division.

Påskeløb

Påskeløbet 2015 blev afholdt på Mols, der blev løbet dels i Mols Bjerge og i Ørnbjerg Mølle. OK Sorø havde som altid lejet en hytte og ca. 20 løbere fra OK Sorø deltog i påskens klubtur.