Sponsorer

Sponsorer

Vi er i OK Sorø begustiget med en række velvillige sponsorer.

Please reload

Tegnet af Hanne Fogh

Nygaard

Nygaard Turistfart er OK Sorø's vognmand i forbindelse med Vores årlige op/ned rykningsdrama. Desuden har Nygaard Turistfart en fast plads på OK Sorø's løbetrøje - som de har støttet med et sponsorat i forbindelse med lanceringen af det nye design. De blå og lyseblå busser ses næsten overalt i bybilledet på Vestsjælland.

DBC

Document Business Center er leverendør af printerne i OK Sorøs klubhus  

SportMaster

Sportmaster er Sorø bys og medlemmerne fra OK Sorøs foretrukne butik, for køb af tøj og sko almindeligt løb såvel til orienteringsløb. Mange medlemmer køber bla. Salomon trailsko, som er en populær oløbsko som fås hos Tommy på Storgade. I forbindelse med byens ældste motionløb Sorø Sø Rundt er det en fast tradition at Sportmaster Sorø levere præmierne til vinderne i hver klasse og en lidt større præmie til bedste Kvinde og Mand.

Gastech Energi

Gastech er det kendte ansigt med de sorte biler og orange skrift i bybilledet. Gastech Energi er kendt for meget solide og driftsstabile gaskedler, som bla. serviceres at Jan fra orienteringsklubben. Gastech har døgnvagt og kan servicere stort set alle gaskedler. Herudover kan de også levere varmepumper og servicere disse. Gastech har i en efterhånde længere årrække støttet Sorø Sø Rundt med faciliteter og økonomi.

Kærsgaard VVS

Kærsgaard VVS er formandens VVS-firma som han driver sammen med hans 2 brødre Robert og Flemming. Firmaet støtter i ny og næ, bla. har de givet lidt til et ærme på klubtrøjerne og de gule poststativer vi bruger. Firmaet er særligt kendt for at levere løsninger inden for træpiller og solvarme. Bla. har kan man støde på mange træpilleovne rundt omkring som Kærsgaard VVS har opsat - istedet for en brændeovn.

Superbrugsen

SuperBrugsen levere hvert år goodiebags til Sorø Sø Rundt - hvilket er en meget stor glæde for de trætte løbere efter 8,3 km langs søbredden. Desuden er Superbrugsen det daglige mødested på Frederiksberg - hvor mange medlemmer fra OK Sorø støder på hinanden eller på Brugsuddeler Søren Huusfeldt, der selv er en yderst habil løber. SuperBrugsen Frederiksberg arrangere selv SuperBrugsenløbet typisk i maj måned hvert år.

Please reload