top of page

Nyheder

OK Sorø er kåret til årets klub 2015


På årets repræsentantskabsmøde for Dansk Orienterings-Forbund i Idrættens Hus i Brøndby blev det offentliggjort at OK Sorø er kåret til årets orienteringsklub 2015. OK Sorø var i hård konkurrence med andre klubber. Bla. blev Holbæk og Silkeborg nævnt som klubber der har haft god fremgang og et fantastisk miljø. OK Sorø blev dog foretrukket. Det blev fremhævet af formanden for Motion og foreningsliv i DOF Heidi Kristensen, for den noget betuttede formand, at det er bemærket at vi har:

  • været gode til at involvere medlemmer i korttegning

  • fulgt godt op på Find vej Dagen

  • udviklet vores hjemmeside og været aktive på facebook samt instagram

  • opfundet Friske Familie Fredage

  • taget godt imod nye medlemmer - som har følt sig hjemme fra første dag.

Det kan vi alle godt være stolte af - formanden er ihvertfald.

bottom of page