top of page

Nyheder

Tirsdagstræning d. 7 juni i Bulbro


Tirsdagstræning tirsdag den 7. juni

Denne tirsdag er træningen henlagt til den allernordligste del af Sønderskov, fra Fægangen til Tuelsø, som hedder Bulbro. Det er et dejligt åbent stykke skov med en del stier, grøfter og kurveelementer at orientere efter. På de svære baner er stierne fjernet fra kortet, men man kan få et normalt kort uden bane med og lægge på bagsiden, hvis man har behov for det. Vi får besøg af Herlufsholm OK, så der bliver liv i skoven.

Start Fra Fægangen. Drej til højre op ad skovvejen på højre side af vejen efter Flommen og lige før skovløberhuset. Der ligger en p-plads, hvor vi starter.

Baner: Hvid/Let 3,0 km (orientering på og omkring stier) Gul/Mellemsvær 4,7 km (orientering via stier, grøfter mv.) Sort/svær kort 4,3 km (orientering uden stier) Sort/svær lang 6,9 km (orientering uden stier) Vel mødt :) Morten, Anette og Jesper P

bottom of page