top of page

Nyheder

Sorø Sø Rundt 2016


Hej alle OK Sorø medlemmer og især alle hjælpere til SSR 2016

Resultatet for Sorø Sø Rundt 2016 er nu gjort op, og det ser rigtig fint ud. Overskudet fra løbet går, sammen med klubbens øvrige indtægter, til ungdomsarbejde, klubture og m.m.

Vores bekymringer om hvorledes ”Stafet For Livet” ville påvirke tilslutningen, blev gjort til skamme. Tværtimod var såvel antal tilmeldte (247), som det faktiske antal deltagere/gennemførte (217) højere end sidste år (240 hhv. 168) og det på trods af, at der i ugen op til, havde været DHL stafet, foruden at der i samme weekend var andre interessante tilbud til løberfolket. Men massiv indsats på facebook og ikke mindst stor opbakning fra alle dem der plejer at løbe SSR, der igen kender nogen der måske kan løbe etc. har vist os, at SSR stadig lever og har sin særlige status i Sorø.

Løbsstart kl. 12.00 betød, at vi skulle lidt tidligere op på dagen for at klargøre start- og målområde, nummerudlevering/eftertilmelding målportal, tidstagning etc. Men vi var effektive og var hurtigt klar til at servicere løberne – kanon godt gået!

Bortset fra lidt problemer med internetadgang/WiFi, blev arrangementet/løbet gennemført i meget fin stil – ikke mindst på grund af alle de veloplagte og glade hjælpere der brugte nogle timer af deres lørdag, nogle allerede fra kl.8, på Akademigrunden, Parnasgrunden, eller hvor man nu havde sin post.

Vi håber på ligeså stor og veloplagt opbakning næste år, lørdag den 2. september 2017 :-)

Med venlig hilsen

Sorø Sø Rundt udvalget

bottom of page