Nyheder

OK Sorø er i 2. division


OK Sorø løb i weekenden mod Holbæk Orienteringsklub, Orienteringsklubben Roskilde og OK Øst Birkerød. På forhånd så det svært ud, da OK Roskilde og OK Øst Birkerød inden for de sidste 3 år havde været i 1. division. Reglerne var enkle plads 1 og 2 gav ret til stadig at løbe i 2. division og plads 3 og 4 gav nedrykning til 3. division.

OK Sorø stillede med hele 63 løbere i Stenholt Vang ved Hillerød. Så bussen fra Nygaard var proppet med Soranske løbere i topform. Og det var nok. Vi vidste at OK Øst var svære, men vi slog OK Roskilde og Holbæk OK.

På billedet kan ses de glade OK Sorø løbere efter at sejren var i hus.

Resultatet - Link

EndFragment

Stilling

Mail til WebMaster
Mail til WebMaster
Mail til WebMaster
Til forsiden
Til forsiden
Til forsiden
Til toppen
Til toppen
Til toppen