top of page

Nyheder

Beretning fra påskeløbet

Årets påskeløb bød på tre virkelig gode og virkelig tunge ture skovområder på nordsiden af Vejle fjord (Tirsbæk, Rosenvold og Grund). Vi fik alle fik presset fysikken til det yderste i de bløde og meget kuperede skove.

Fra OK Sorø dukkede lige under 50 løbere op. Rigtigt flot og meget hyggeligt. Vi var en meget bred trup med alle aldre og niveauer repræsenteret.

Når der ikke blev løbet opholdt 40 af klubbens medlemmer sig i en hyggelig spejderhytte ved Grejsdalen. Her blev dagens bedrifter gennemgået på O-Track og banerne blev vendt og drejet.

 

Da regnskabet skulle gøres på efter det sidste af de tre løb var der hyldest på medaljeskamlen til:

Magnus Holdensgaard Jørgensen, som tog en sikker guldmedalje i H Begynder med hjem. Mere end 5 minutter til nummer 2. Han modtog hyldesten på podiet i sikker stil.

Viktoria Sharpe á Argjahøvda var som sædvanligt flyvende – bogstaveligt talt. Hun slog alle konkurrenter fra danske klubber i D10 og fik en virkelig flot 2. plads i et stærkt felt.

Mette Filskov leverede stævnets gyser i et helt utroligt tæt løb på alle tre etaper i D65. Resultatet blev en 2. plads med kun 8 sekunder til vinderen.

 

Det er næsten ikke til at vente til næste påske. I 2025 ligger påsken 3 uger længere inde i foråret så vejret skal nok blive fantastisk. Vi skal næsten samme sted hen: Frederikshåb og Vingsted mellem Vejle og Billund.

 

Tak for en fantastisk tur!

Vi ses i skoven


コメント


bottom of page