top of page

Nyheder

Invitation til svensk mini-klubtur


Jah, lige som man troede at natløbene var lagt helt til ro, dukkede pludselig, ud af novembertågen og det tiltagende mørke, en allersidste chance op:

Fredag til lørdag den 13. og 14. november står FK Boken, Perstorp i Skåne for et dobbeltarrangement, hvor vi overnatter i deres klubhus.

http://www.fkboken.se/ (klik på "klubbstugan" i venstre side)

-Fredag aften gælder det natløb, i bynær, stirig, letkuperet og -fremkommelig skov. Det er faktisk skånemesterskabet, men alle kan være med, og vi tilmelder os én af 6 forskellige åbne baner (med fri start mellem kl 19 og 19.45), for ikke at risikere at komme for sent til en fast starttid! (Her er de åbne baner: 2,5 km beg. 3 km let. 3,5 km mellemsvær.

3 km svær. 4,5 km svær. og 6,5 km svær.)

-Lørdag formiddag er der mellemdistance (=kortere baner med mange poster) i samme terræn (...Så kommer man ikke "hjem" fredag nat, er der en god chance for at blive fundet hér, hø hø.) Her kan vi tilmelde os vores aldersklasser. til eksempel er H 21 kun 5,1 km og det er jo den længste bane! http://eventor.orientering.se/Documents/Event/25774/1/Prel.-PMhttp://www.fkboken.se/

Kortet til begge løb bærer det spøjse navn "Spjutserödsbladet": 1:10.000 med 2 m ækvidistance til natløbet og i 1:7.500, efter sprintnorm (!) til mellemdistancen.

-Tilmelding på det svenske Eventor (som O-service). Eller til Hanne ( foghh@yahoo.com ) senest NU på søndag, den

8. november!

-Afgang fra Sorø bliver fredag den 13. (GISP...Og så ud i en mørk skov!!!) Klokken 16.15.

(Der er knap 200 km, det tager ca 2 timer og et kvarter)

-For ungdomsløbere koster hele turen 300 kroner. Seniorer skal betale to gange startafgift plus kørsel. Klubben giver overnatningen og morgenmad!

-Alle skal huske: Pandelampe, løbetøj og udstyr til 2 løb (I Sverige benyttes også Sport Ident!) Håndklæde, toiletsager og varmt skiftetøj (Der er bad på stævnepladsen, ikke i hytten, hvor baderummene er under ombygning!) Sovepose og liggeunderlag og en stor lækker madpakke til fredag aften, og/eller lommepenge til stævnekiosken, hvor man plejer at kunne købe håndmadder, og måske endda burgere. Husk også et par drikkedunke, da der tit ikke er væske i mål ved svenske løb...De vil så gerne have, at vi handler i kiosken!!!

Håber rigtig mange vil med!

O-hilsen Kåre og Hanne.

bottom of page