top of page

Nyheder

Nyt ansigt

Vi har i en del år, næsten 10 haft stor gavn af den hjemmeside som Hans-Ole har stået fadder til, og mange har flittigt benyttet den hen over årene. Midlertidigt er der jo sket en masse rundt omkring, facebook, instagram, smartphones, alverdens feeds mv. er blevet en stor del af brugen på internettet. Blandt andet brugen af tablets gør at siden skal redesigne sig selv når den opdager, at man bruger andet end en PC. Derfor har siden fået et løft, hvor det er gjort muligt at tilgå og udnytte disse faciliteter og tjenester. oksorø.dk leverer nu direkte feed fra vores facebook-side og fra #oksorø på instagram. Dette betyder at udover de almindelige og solide nyheder så er der også dagligt liv på siden - såfremt der er gang i den på de sociale medier, og det må man sige der er. Jeg hørte at facebook har 8 milliarder klik dagligt og 1,5 milliarder brugere - UHA. Det er supervigtigt for os, at have et samlingssted hvor vi kan gemme vores ting og søge oplysninger om det der gælder, sker og er sket i klubben. Siden er lavet af klubbens medieudvalg bestående af Anne Frandsen, Berit Ahlmann, Jesper M. Jespersen og Jens Frandsen. I første omgang er det også dem der er istand til at poste nyheder og rette til på siden.

Rundt omkring på hjemmesiden er der en masse flotte og unikke orienteringstegninger - som ikke er set før. Det er Hanne Fogh som har stået for den flotte streg.

Gå selv på opdagelse

bottom of page