top of page

Nyheder

Postkort fra Sverige

Hej!

Kåre, Jacob, Jonas og Hanne var jo, sammen med Kåres "gamle" atletik- og rejsekammerat Henrik Albahn,

taget på "mini-klubtur" til to O-løb i Perstorp i weekenden. Vi overnattede i arrangørklubben, FK Boken´s hyggelige klubbstuga, hvor der også ville have været plads til mange flere OK Soranere!

(Vi skulle forresten hilse og sige, at vi er "välkomna åter", så vi må alligevel have fået suget alle kagekrummerne op efter os, og de har åbenbart ikke opdaget endnu, at det er svundet lidt i deres cornflakesbeholdning...)

Vi løb et spændende langt natløb, med udfordrende vejvalgsmuligheder, i en fugtig skov med utrolig meget kvas i bunden. Dansk skovbrug må have dannet mode. Det var fredag aften. Lørdag formiddag, stod den på lynhurtig mellemdistance, hvor man, nu i dagslyset, rigtig kunne have nydt synet af den flotte åbne bakke tilsidst, helt overstrøet med efterårsblade og dekorative sten som krymmel på en honningkage og med en lysløjpe bugtende sig op og ned som fin glasurstreg!

Efter natløbet fik Jacob også julelysene tændt i øjnene, da han satte tænderne i sin "belønningsburger", fra den bugnende stævnekiosk, halvsent på aftenen. Han havde været på op- og overlevelse i den svenske nat. Var simpelthen faret vild og blevet stoppet ude på en lille landevej af dét han resolut vurderede, måtte være en svensk børnelokker.

Manden i bilen kunne dog godt se at drengen trængte til hjælp til at finde i mål, så han gav sig ikke så let, og fik heldigvis overbevist Jacob om, at han selv var o-løber. Vi andre løb enten "skide"- eller "godt", men ingen nød altså deres aftensmad så meget som Jacob!

Nå men pladsen svinder jo hurtigt på et postkort...

Så lige før bilen rullede mod færgen i Helsingborg, var "Moder Fogh" blevet bekymret for sit yngste afkoms "ve og vel". Han har pludselig vist sig faktisk at trænge til "Louis Nielsen"s ydelser og brillerne ér bestilt...Så måske savnede han netop dem, til at holde styr på kurver, sten og moser derude, for hjem kom han ikke!

Moderdyret nåede dog, i sin eftersøgning, kun ud til sin egen næstsidste post, da hun, med nærmest overstrømmende glæde i hjertet, øjnede sin (ovenikøbet glade) brune, bjørnede dreng, på vej ned gennem terrænet mod posten! Da de sammen adstadigt luntede mod sidsteposten, gav hun i hviskende tonefald knægten "en sidste briefing". (Ingen måtte høre dette, især ikke Kåre! Selvom alle kneb jo ellers åbenbart gælder i "moderne" orientering!): "Jonas" - sagde slangen - "Kåre har givet den totalt max "fuld bjælde" i opløbet"!

Jonas, der aftenen før havde jordet os andre i opløbet og, kort sagt, hoveret kraftigt, tog et par rigtig dybe indåndinger, før han fyrede afsted mod mål...Det endte dog uafgjort med 25 sekunder til begge! (Undskyld Kåre!) (Synes selv, at jeg gav, hvad jeg havde, med 34 sek...)

Til gengæld var jeg så eneste dansker-blærerøv, der kom hjem med "vindertrofæ" i form af en 10 stk´s bakke skånske kvalitetsskrabeæg, samt en lyserød T-shirt - i str. Small - med påskriften: "Ägg som gör skillnad", som måske betyder så meget som: "Æg som altid skiller"???

OK, "Hej hej" fra Hønemor Hanne. (DOLPHine med SI-køllen).

PS: Fedt, hvis vi kunne skyde en "postkort"-tradition igang, her på siden...

PPS: Vejvalg kan ses på klubbens kortarkiv.

bottom of page