top of page

Nyheder

2. divisionsdebut i weekenden


Flot flot

Vi fik godt nok ingen sejre i søndags til 2. divisionsmatchen i Klosterris Hegn, men jeg er sikker på at OK Sorø fik vist, at hvis der ikke er spændende sprintarrangementer på Fyn og hvis ikke at der var andre afbud, så kan vi altså godt være med. Vi skal bare helst være de der ca. 45-50 løbere.

Mange Sorø-løbere løb fremragende, andre men få, havde en knap så god dag, undertegnede skylder i hvert fald et godt løb til efteråret (det så ikke kønt ud siger Kåre, om mit løb)

. Toopplaceringer blev det også til.

Blandt de mange flotte løb var Mette Filskovs, hun vandt bane 1, Hanne Fogh vandt bane 2, Søs M. Hansen blev 2’er på bane 3. Tine F. Scheby blev 2’er på bane 7 i sit debutløb. Desværre mangler vi tællende løbere på alle 8 damebaner og det koster, på bane 4, 5, og 6 og 8 havde vi ikke en eneste løber med – med mindste score er det mindst 13 point som tabes pr. match.

For herrerne var Kåre S. bedst på dage i H2 og Gustav Moll, blev 2’er på H3. Kim Folander blev 3’er på H4-banen, Hubert Møller blev 2’er på H6 og Stig Møller kom på 2 plads i H6. Mads Jespersen løb en flot 1. plads i HD9.

Også på Herresiden manglede vi løbere - helt i H5 dem over de 70. I alt tabte vi ca. mindst 5 point pr. match.

Debutanterne gjorde det fremragende familien Baun Gautier, familien Hoffmann, Clara og Tine Scheby, Mads samt Nina Okkels – sikrede 49 point i alt.

Vi vender frygteligt tilbage. Reserver allerede nu den 21/8 i Ballerup og den 18/9 i Kårup ved Fårevejle.

http://hsok.dk/orienteringsafdelingen/arrangementsudvalget/Divisionsmatch2016/Resultat_2.htm

bottom of page