top of page

Nyheder

Aften med Annette Fredskov


“Jeg har sammen med DANA arrangeret en spændende aften i Holbæk sammen med Annette Fredskov, hvor hun vil fortælle om, hvordan det er at få en livstruende sygdom, der bliver drivkraften for hende til at løbe et maraton hver dag i et år. Noget af en præstation.

Det handler ikke kun om at træne sig op til et løb, men også om hvordan man sætter sig et mål – og når det. Så det vil være en aften, hvor vi alle kan få lidt med hjem at tænke på, uanset hvad vi arbejder med, om vi er motionister eller ej, og uanset hvor vi nu er i livet. Det er et meget positivt og inspirerende arrangement – og så er der en let anretning med – alt sammen gratis – kræver kun at man tilmelder sig.

Så hvis du har en aften ledig den 1. marts kl. 18.30-21.00, så kunne det måske være noget for dig/jer. Jeg selv og Hans-Ole tager med, og jeg glæder mig til at høre, hvordan Annette Fredskov gjorde det og til at høre, hvad der var drivkraften bag hendes præstation. Kom lad os fylde nogle biler og køre til Holbæk sammen. Vi har pt. to ledige pladser i vores bil. Giv et praj, hvis du/I vil have en lift med.

Du kan tilmelde dig her.

vh. Marianne

bottom of page