top of page

Nyheder

Postkort fra Frankrig

Sommer hilsner fra Frankrig: Hej OK Sorø, mens nogle har valgt at løbe rundt i forskellige skove i ind- og udland har Søs og jeg valgt at tilbringe en uges tid i det franske til dette års WMMTBOC eller sagt på en anden måde - Verdensmesterskaberne i Mountainbike Orientering for dem over 40. Der er indtil videre kørt 2 discipliner - Spint og Mellemdistance. Søs fik på Sprinten bronze, mens jeg har fået to guld. Kort og baner har været fantastiske, men desværre har der (som forventet) også været rigtig mange ting franskmændene ikke har styr på. Men vi ser fremad og håber at de får rettet op på fejlene, så de kan være deres stævne og afsindige høje afgifter bekendt, at vi ikke skal stå i kø til toilettet i 45min eller at vi får mulighed for at der er starttider til alle. Blot for at nævne nogle af udfordringerne hernede. MTBO-Sommerhilsner Nina 🙂 


bottom of page