top of page

Nyheder

Danish Spring: Tak for indsatsen

Kære alle

Tak for indsatsen i fredags til sprinten i Sorø By. Alle i klubben har i handling og ånd bidraget på positiv vis.

En særlig tak til Tina Bagger, Erik Rostbirk, Leif Johansen, Gitte og Ole Hoffmann som bidrog fantastisk. Tak til Henriette Hansen fra HG og Hakon Mosbech fra OK Skærmen. Og tak til Helge L. Petersen for speak. Tak til Borgmester Gert Jørgensen for hjælp ved præmieoverrækkelsen. Og tak til vores venner i OK Roskilde for et super samarbejde, Formand Michael Leth Jess hvis du vil sige videre.

Banelægger og korttegner Jens har fået en del meldinger fra løberne. Særlig glad var han for positive tilbagemeldinger fra Maja Alm, Søren Bobach og Andreas Boesen om at banen var stressende, afvekslende med retningsskift og meget god.

Fra Jesper Børsting fra HG/Næstved hørte Jens at Sorø By kender man da, men hov det gjorde man så alligevel ikke. Som Jesper sagde, jeg var nødt til at stoppe op mange steder og stå helt stille for at se vejen til næste post.

Fra en unavngiven finne fik Jens muligvis kritik – idet at han mente at banen havde været ”To difficult – compared to what they do in Finland” - selv om man måske ikke burde – så blev Jens helt glad for det.

Jeg regner med at I alle havde en dejlig oplevelse ude i byen, ved starten og på stævnepladsen. Jeg tror faktisk at man ude i byen så en masse finurlige ting, som jeg og andre glæder os til at høre om ved træningerne.

For dem der er interesseret er der allerede en masse løbere der har lagt deres løb ind her på o-track og på livelox, TRACTRAC og kortene ses her

bottom of page