top of page

Nyheder

Orienteringsleg 16. maj er tilpasset Corona


På grund af Corona bliver Orienteringsleg lørdag d. 16. maj tilpasset og erstattet med, at børnefamilier i tidsrummet kl. 9-11 kan løbe/gå en orienteringsbane ved Kongskilde, og dermed få en god tur i skoven:-) Tidspunkt: Lørdag d. 16. maj kl. 9.00 - 11.00 Mødested: Frederikskilde Strand, Tystrup Sø, 4180 Sorø Tilmelding er nødvendig, så vi sikrer, at forsamlingsforbuddet på 10 pers. overholdes, og at deltagerne bliver spredt ud over tidsrummet kl. 9-11. Tilmelding: Send en sms til Henriette på tlf. 40584404. Skriv, hvor mange I kommer. Myndighedernes retningslinjer om social afstand og hygiejneråd vil blive fulgt. Bl.a. gør følgende sig gældende: * Der tilbydes ikke fælles træning, så forældre/familiemedlemmer skal løbe sammen med deres børn. * Der vil være postskærme i skoven uden SI-enheder. * Manuel tidstagning tilbydes med registrering af tid ved start/mål. * Håndsprit vil være tilgængeligt før udlevering af kort. * Undgå at røre posterne undervejs på banen. * Bliv hjemme, hvis du har symptomer på luftvejsinfektioner/sygdom. Derudover henvises til Sundhedsstyrelsens retningslinjer, når man træner udendørs: https://bit.ly/3cjpv9o

Eventuelle spørgsmål og tilmelding kan rettes til Henriette Baun Gautier på tlf. 40584404. Datoerne for Orienteringsleg 2020 er: Lørdag d. 16. maj (Kongskilde) - Tilpasset Corona Lørdag d. 20. juni (Kongskilde) Lørdag d. 15. august (Kongskilde) Lørdag d. 19. september (Kongskilde) Lørdag d. 3. oktober (Klubhuset) + afslutningshygge.

Læs mere om OK Sorø og klubbens børnetræning her: https://www.xn--oksor-zua.dk/orienteringsleg

bottom of page