top of page

Nyheder

VTR nat aflyst og Covid 19


I lyset af de seneste udmeldinger fra regeringen og sundhedsmyndighederne er der usikkerhed om flere ting i orienteringsverdenen, både nationalt og i vores område.

Lige nu kigger man på begrænsningerne ifm.DM nat og DM Ultralang i næste weekend.

Herudover forlyder det allerede nu, at Jættemilen er ændret til ikke at have samlet start.

Indtil nu har dette været gældende for stævner - se link. Om dette er gældende fremover vides ikke, selvom vi kan løbe o-løb med stor afstand og sikkert - så skal myndighederne konsulteres i løbet af ugen. Dette sker via DOF og DIF.

På vores egen hjemmebane er der på meget kort sigt et VTR-nat på tirsdag som vi aflyser, da 10 personers kravet vil kræve ændringer af konceptet. Dette er aftalt med HG og med Holbæk Orienteringsklub.

Herudover er der ungdomstræning i klubhuset, men her er personkravet 50 personer inkl. ledere, så dette fortsætter uændret - tjek beskeder fra ungdomsgruppen.

Voksentræningen er der ikke overblik over for nærværende, men det kommer senere, det ligger dog fast at vi IKKE må forsamles mere end 10 personer.

Vedr. VTR. I løbet af weekenden ved Høst Open, har flere talt sammen og jeg der arbejdes på at sikre, at VTR sæsonen kan afholdes i en eller anden form - mere herom senere.

Indtil videre skal vi passe på hinanden og følge alle anvisninger således at vi kan komme godt igennem denne periode.

bottom of page