top of page

Nyheder

Pressemeddelelse: Sofie Okkels Jensen er tilbage fra et vellykket VM i Mountainbike orientering

Sofie Okkels Jensen er tilbage fra VM i Mountainbike orientering i Tjekkiet. Sofie Okkels Jensen kører for Orienteringsklubben Sorø og har tidligere i foråret også deltaget i EM i Portugal.


Sofies bedste placering var bedste danske junior og en 16. plads i sprinten. Hun havde acceptable placeringer i Mellem, Lang og massestart distancerne.


I stafet er Sofie med til at køre Danmark til en samlet 5. plads med de to øvrige danske mountainbikere Gertrud Riis Madsen (Rold skov OK) og Miri Brunstedt Nørgaard (OK Øst Birkerød).


Deltagelsen til VM var dog stærkt udfordret på grund af et styrt i Sorø Sønderskov næsten to uger forinden VM. Styrtet medførte et stort sår på knæet og skrammer på arme og kæbe. "Såret blev syet på Slagelse akutafdeling og heldigvis blev jeg klar til at komme afsted", fortæller Sofie Okkels Jensen. Sofie Okkels Jensen fortsætter "Alt i alt er jeg kommet hjem fra VM med en masse erfaringer som jeg bruge i de næste konkurrencer og ikke mindst oplevelser - jeg er kun blevet mere vild efter at køre mere mountainbike orientering".Comentários


bottom of page