top of page

Nyheder

Plan for forårets tirsdagstræning

Til forårets tirsdagstræninger kan du løbe en orienteringsbane i skovene omkring Sorø og Slagelse.

Nu begynder forårssæsonen. Det betyder, at OK Sorøs orienteringstræning starter om tirsdagen. Banerne bliver pga. corona sendt til klubbens medlemmer pr. mail før træningen. Der er fem baner, som varierer i længde og sværhedsgrad. Det er muligt at printe baner i klubhuset.


Mulighed for corona-selvtræning

De fleste tirsdage er der mulighed for corona-selvtræning i et angivent tidsrum. Se informationer om mødested og tidsrum for selvtræning i kalenderen eller på OK Sorøs Facebookside.

Nyt tiltag: Instruktion kl. 17.15

Som noget nyt er der fælles instruktion kl. 17.15 for børn, unge og voksne i klubben, som gerne vil blive bedre til orienteringsløb. Instruktionen er et tilbud, som varer ca. 10 minutter og er niveauopdelt - og dermed ikke kun for begyndere. Myndighedernes corona-retningslinjer for udendørs idræt vil blive fulgt.


Her vil typisk være en kort gennemgang af et teknisk element, som du kan øve efterfølgende på den valgte bane. For de yngste løbere vil instruktionen være kombineret med en o-relateret leg.


Begyndere/børn i alderen 5-9 år (eller andre, der har behov for en skygge) skal selv tage en voksen med til at hjælpe undervejs.

André Gautier og Henriette Baun Gautier står for instruktionen.


Plan for tirsdagstræning

Tirs. 13. april: Slagelseskovene Tirs. 20. april: Stenskoven (HG arrangerer)

Tirs. 27. april: Tersløse Bøgeskov

Tirs. 4. maj: Grydebjerg

Tirs. 11. maj: Slagelseskovene

Tirs. 18. maj: Glumsø

Tirs. 25. maj: Kongskilde

Tirs. 1. juni: Feldskoven og Frederiksberg Skole


Vejvalg på O-track

Baner fra tirsdagstræningen vil blive lagt på O-track, hvor du selv kan lægge dit løb op. O-track er en app, hvor du efterfølgende kan se dit eget og klubkammeraters vejvalg.(Vejledning til O-track)

Det er Mette Filskov og Tine Demandt, der står for planlægningen af tirsdagstræningen. Læs mere: Tirsdagstræning og Ny i klubben

Opmerkingen


bottom of page